Lees onze blogs!

Lees onze blogs!

Op deze pagina zijn al onze blogs te lezen! Tips, tricks en de blogs over jouw gezondheid voortaan automatisch in jouw mailbox ontvangen?
arrow-down

Te druk voor een workout? Dan ken je de Milon-cirkel nog niet!

Heb je het gevoel dat je te weinig tijd hebt om te sporten en heb je daardoor moeite om goede resultaten te behalen? Dan is het tijd om eens kennis te maken met de Milon-cirkel! In deze blog vertelt Romano Morais, de algemeen directeur en een van de oprichters van Happy Bodies lifestyleclubs, wat de Milon-cirkel is en waarom het de uitgelezen trainingsmethode is voor drukke mensen.

Meer resultaat, minder tijd, veel fun

Een van de grootste voordelen van de Milon-cirkel is dat je in slechts 35 minuten een complete workout kunt doen. De Milon-cirkel bestaat uit een reeks van hypermoderne en volautomatische fitnessapparaten die je in twee rondes doorloopt. Omdat het digitale circuit centraal wordt gestuurd, draait iedereen tegelijkertijd door naar het volgende apparaat. Een soort ritsen voor sporters dus. Zo voer je je workout zo efficiënt mogelijk uit en sta je nooit in de rij. Bovendien is er veel interactie, omdat je in een cirkel traint. Fun is dan ook een belangrijk aspect bij Happy Bodies.

Persoonlijke instellingen

Een ander groot voordeel is dat de training volledig op maat is gemaakt voor jouw lichaam. Bij je eerste bezoek aan Happy Bodies scant de innovatieve biometrische Milonizer je lichaam op basis van biometrische markers en kijken we naar eventuele blessures of andere beperkingen. Vervolgens worden bij elke training de apparaten automatisch juist ingesteld. Zo krijg je altijd een workout op maat en is de kans op blessures minimaal. Bovendien worden je voortgang en prestaties automatisch digitaal bijgehouden, zodat je altijd weet hoe je ervoor staat en kunnen we je doelen op elk moment – in overleg – bijstellen.

Full-body workout

De Milon-cirkel biedt een uitgebalanceerde full-body workout, waarbij zowel kracht als cardio aan bod komen. Dit zorgt ervoor dat je alle spiergroepen traint en tegelijkertijd werkt aan je uithoudingsvermogen. Een ander uniek aspect van de Milon-cirkel is dat de teruggaande beweging van de oefening zwaarder is dan de opgaande beweging. Dit wordt ook wel concentrisch genoemd. Dit maakt de training niet alleen intensiever, maar zorgt er ook voor dat je de spieren twee keer zo veel traint in dezelfde tijd als bij normale fitnessapparatuur. Hierdoor is een complete workout op de Milon-cirkel mogelijk in slechts 35 minuten. Het resultaat is een afwisselende en effectieve training die bijdraagt aan een betere gezondheid, een strakker lichaam en meer energie.

Motiverende training

Trainen in de Milon-cirkel is heel efficiënt en effectief, wat helpt om gemotiveerd te blijven. Bovendien geven onze trainers je persoonlijke ondersteuning en begeleiding, maar dan zónder het prijskaartje van een personal trainer. Zo haal je het beste uit jezelf, in twee keer 35 minuten per tien dagen. Dé oplossing voor mensen met een druk leven die toch willen werken aan hun gezondheid en fitheid. Je kunt komen wanneer je wilt en traint altijd met andere mensen in de cirkel. Dat motiveert dubbelop!

Meer weten?

Nieuwsgierig hoe jij duurzame resultaten kunt behalen door slechts twee keer 35 minuten te trainen per tien dagen, onder begeleiding van je eigen personal lifestylecoach? Ook als lichamelijke klachten hebt? Doe dan de lidmaatschaptest en meld je aan voor een gratis persoonlijk kennismakingsgesprek en rondleiding door de club. Wedden dat je meteen verkocht bent?

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een melding zodra wij een nieuwe blogpost online zetten. Daarnaast krijg je gratis handige tips & tricks om jouw gezondheidsdoelen te behalen.