Slimmer Bewegen

Slimmer Bewegen

arrow-down

Slimmer Bewegen

Met deze nieuwe manier van fitness op de Milon Cirkel word je in slechts 2 keer 35 minuten per 10 dagen (weer) fit & slank. Wil jij starten met sporten, afvallen of fitter worden in een veilige en prettige omgeving? Maar stel je de eerste stap naar de sportschool steeds uit? Maak dan kennis met Happy Bodies.

Vul jouw naam, e-mail en telefoonnummer in om vrijblijvend kennis te maken met Happy Bodies, en ontvang vandaag nog alle (start)informatie.

<left>Wat is Slimmer Bewegen?</left>

Wat is Slimmer Bewegen?

Happy Bodies helpt haar leden met het realiseren van hun doelen op een slimme- en tijds efficiënte manier. Door middel van ‘de Milon Cirkel’ helpen wij onze leden fitter te worden en te blijven met een fitness schema waarbij je 1 keer per 5 dagen traint.

Deze manier van fitness, in combinatie met de nieuwste en meest effectieve Milon toestellen geeft ons de mogelijkheid om een optimaal resultaat te behalen tijdens deze trainingen. Het is dus niet (meer) nodig om je elke dag in het zweet te werken.

Doe de lidmaatschapstest

Sporten bij Happy Bodies

Hoe werkt dat precies, fitter en energieker in 35 minuten per keer, 1 keer per 5 dagen?

Het geheim: ‘de Milon Cirkel’

De Milon Cirkel, in combinatie met de stok achter de deur (ofwel je eigen lifestyle coach die je bij elk bezoek begeleidt) maakt Happy Bodies een geweldig alternatief voor de normale sportschool. Relatief korte trainingen, de nieuwste apparatuur en een zowel gezellige, als gemoedelijke omgeving met een betrokken team.

Bij Happy Bodies krijg jij een persoonlijk account die je kunt gebruiken op alle toestellen. Zo houdt je makkelijk je progressie bij en kan hierop gestuurd worden om samen een optimaal resultaat neer te zetten.

Overtuigd van ons concept? Vul dan de gratis lidmaatschapstest in en bekijk welk lidmaatschap het beste bij u past!

Maak kennis met Five bij Happy Bodies in: Aalsmeer, Alkmaar, Almere Poort, Amersfoort Emiclaer, Amstelveen, Amsterdam Zuid, Ede, Eindhoven Strijp, Haarlem Noord, Heemstede, Hilversum, Hoofddorp Centrum, Hoofddorp Floriande, Houten, IJsselstein, Leidsche Rijn, Leusden, Lisse, Noordwijk, Overveen, Sassenheim, Schijndel, Soest, Uden, Veenendaal en Zeist.