Contact

arrow-down

De meest gestelde vragen over Happy Bodies

Iedereen krijgt bij de 1ste afspraak een persoonlijk kennismakingsgesprek en rondleiding door de club. Zo kan je kijken of de club je aanspreekt. Bespreken welke doelen je wilt behalen en leggen wij uit hoe wij jou het beste kunnen gaan helpen. Uiteraard is het kennismakingsgesprek met rondleiding volledig gratis! 

Jazeker! Ben jij lid van 1 Happy Bodies dan ben je lid van de hele Happy Bodies Family en kan jij op al onze locaties in heel Nederland sporten zonder te hoeven bijbetalen. Ideaal als je ergens anders werkt of een weekendje weg bent en toch wilt sporten. Zie locaties. 

Ja! Wij bieden FLEX per maand opzegbare lidmaatschappen aan en ook voor een langere periode die dan steeds goedkoper worden!
Het makkelijkst is om dit telefonisch door te geven bij de vestiging waar jij de afspraak hebt. Zie locaties.
Ja! Happy Bodies werkt samen met BedrijfsfitnessNederland, BedrijfsfitnessOnline, High Five Fitness Network of Holland Fit. Vraag aan je werkgever bij wie zij zijn aangesloten en sport zo met korting! 

Als u bij locaties bovenin het menu de betreffende club kiest, kunt u daar de openingstijden per club vinden.
De ledenadministratie is 7 dagen per week via mail (ledenadministratie@happybodies.nl) bereikbaar en telefonisch van maandag t/m vrijdag tussen 10.00 en 13.00 op 088 789 99 99. 

Ja, alleen wel echt voor je lidmaatschap. met onze Sportivity app kun je je lidmaatschap beheren en heb je inzicht in je financiën. 

Ja bij een medische afwezigheid, zwangerschap of langdurige vakantie kan je je lidmaatschap bevriezen. Het enige wat wij hiervoor nodig hebben is een medische verklaring of bewijsdocument. 

Wat spannend, je gaat verhuizen! Mocht je verhuizen naar een plaats waar Happy Bodies binnen een straal van 15 km niet gevestigd is, dan kun je je lidmaatschap beëindigen met een kalendermaand opzegtermijn. Het enige wat wij daarvoor nodig hebben is een inschrijfbewijs van de nieuwe gemeente waar je komt te wonen. 

Ja, dat kan. Je kunt altijd je lidmaatschap omzetten naar een lidmaatschap met langere periode. Het voordeel hiervan is dat je dan altijd minder gaat betalen. Dit kun je gemakkelijk doen op de club met de tablet. 

Wat jammer dat je wilt stoppen met sporten! Je kunt bij ons op de volgende 2 manieren opzeggen: in de club via de tablet of per post naar het adres van de club waar je je hebt ingeschreven. 


Happy Bodies Ledenadministratie

088 – 789 99 99
ledenadministratie@happybodies.nl

Voor algemene zaken, lidmaatschap en administratie is de ledenadministratie telefonisch iedere werkdag bereikbaar van 10:00 – 13:00 uur.

Voor alle vragen van leden over een lopend lidmaatschap bij Happy Bodies kun je contact opnemen met de Ledenadministratie. Wil je jouw lidmaatschap opzeggen? Klik hier.

Algemene voorwaarden Happy Bodies (NL)

Terms & Conditions Happy Bodies (ENG)

AVG Happy Bodies

Privacy statement Happy Bodies

Direct contact met de club van je keuze