Pijnvrij Bewegen

Pijnvrij Bewegen

arrow-down

Pijnvrij Bewegen

Pijnvrij bewegen met dé oplossing voor ons zittende bestaan

Hoeveel tijd per dag zit jij achter je bureau, op de bank, in de auto, etc.? Juist! Het merendeel van de dag en daardoor krijgen veel mensen (vroeg of laat) last van rug, nek, schouders en/of heupen. Happy Bodies heeft de oplossing om deze klachten te helpen laten verdwijnen/voorkomen.

Five helpt je pijnvrij bewegen

Five is dé oplossing voor ons zittende bestaan. En onmisbaar voor iedereen die door een inactieve en zittende levensstijl de natuurlijke beweeglijkheid voelt verminderen. Met klachten aan rug, nek, schouders en/of heupen als gevolg. Five vermindert en geneest lichte tot heftige pijn. En werkt tegen artrose en gewrichtsproblemen. Werkt ook preventief!

Maak kennis met Five!

Vul jouw naam, e-mail en telefoonnummer in om de maand gratis te claimen. We bellen je om een afspraak te maken.

Wat onze leden zeggen

Daniëlle

"Sinds 18 januari ben ik bijna 10 kilo VET kwijtgeraakt: ik merk het aan mijn buik (die ik niet meer heb)..."

Daniëlle

Miranda

"Eenvoudig maar toch doeltreffend. Je steekt het pasje in het toestel en deze wordt direct ingesteld op jouw maten en niveau."

Miranda

Martha

"Omdat de toestellen worden ingesteld op jouw niveau, is het zelfs voor mij mogelijk om blessurevrij te sporten."

Martha

Gerard

"Door de geavanceerde techniek is trainen met de Milon Cirkel een stuk minder blessuregevoelig dan trainen met losse gewichten."

Gerard

arrow-left
arrow-right

Pijnvrij bewegen met dé oplossing voor ons zittende bestaan

Maak kennis met Five bij Happy Bodies. Heb je last van de rug, nek, schouders en/of heupen? Dan is Five bij Happy Bodies iets voor jou. Five is namelijk dé oplossing voor ons zittende bestaan. Het voorkomt én verhelpt zowel lichte als heftige pijn als gevolg van bijvoorbeeld langdurig zitten en een verkeerde zithouding.

Maak kennis met Five bij Happy Bodies in: Aalsmeer, Alkmaar, Almere Poort, Amersfoort Emiclaer, Amstelveen, Amsterdam Zuid, Ede, Eindhoven Strijp, Haarlem Noord, Heemstede, Hilversum, Hoofddorp Centrum, Hoofddorp Floriande, Houten, IJsselstein, Leidsche Rijn, Leusden, Lisse, Noordwijk, Overveen, Sassenheim, Schijndel, Soest, Uden, Veenendaal en Zeist.