Start je eigen Happy Bodies Franchise

arrow-down

Happy Bodies Franchise

<center>Happy Bodies Franchise</center>
Nummer 1 cirkel boutique van Nederland
Nummer 1 cirkel boutique van Nederland

Uitgeroepen tot 1 van de top 250 snelstgroeiende bedrijven in Nederland
Uitgeroepen tot 1 van de top 250 snelstgroeiende bedrijven in Nederland

Een ervaren management team
Een ervaren management team

26 locaties door heel Nederland
26 locaties door heel Nederland

Wat zeggen Franchisenemers

Janne-Mieke & Paul || Happy Bodies Uden

"Iedereen heeft hetzelfde doel voor ogen en gaat er volledig voor. Al met al een fijne keuze die we hebben gemaakt."

Janne-Mieke & Paul || Happy Bodies Uden

Michel || Happy Bodies Lisse

“Op maandagavond direct na ons openingsweekend hadden we al 122 nieuwe leden ingeschreven met een jaar of twee jarig abonnement! Echt ongelofelijk”

Michel || Happy Bodies Lisse

Michael & John || Happy Bodies Sassenheim

“Door een vestiging in Sassenheim te openen hopen we de mensen uit de regio ook de kans te bieden op een fit en gezonder leven.”

Michael & John || Happy Bodies Sassenheim

arrow-left
arrow-right

Happy Bodies Franchise

Happy Bodies Lifestyleclubs is een nog relatief jonge maar zeer succesvolle speler in de snelgroeiende markt van zogenaamde “boutique fitnessclubs”.

Door onze jarenlange ervaring en goede kijk op de markt hebben we in korte tijd een aantal zeer goed renderende clubs op weten te starten. In het verlengde hiervan willen we de groei versnellen door ons bewezen totaalconcept via een franchiseformule verder uit te bouwen.

Lees meer over Happy Bodies franchise, het concept, en wat Happy Bodies zo interessant maakt.

De meest gestelde vragen over Happy Bodies Franchise

Happy Bodies heeft als doel om landelijke dekking te krijgen, zodat wij iedereen in Nederland fitter en vitaler kunnen helpen worden en blijven. En tegelijk een alternatief voor de “normale” sportschool bieden in een toegankelijke setting.
1. Happy Bodies is een onderscheidend fitnessconcept. Het alternatief voor de ‘’normale’’ sportschool. Voor iedereen die niet urenlang in een krachthonk wil trainen maar graag in een fijne luxe setting wil bewegen. 

 
2. Ondersteuning: Happy Bodies Backoffice neemt de complete ledenadministratie, marketing & sales trainingen uithanden waardoor je op dat gebied volledig wordt ontzorgd en je je volledig kan richten op je “core business”; jouw leden begeleiden in de club!
 
3. Schaalbaar concept: het Happy Bodies concept is een hard franchise model. Zodra je een vestiging hebt zijn eventuele volgende locaties relatief snel en op een zelfde manier op te zetten.
 
4. Eén van de snelst groeiende cirkel boutique concepten van Nederland.
Happy Bodies is ontstaan vanuit een heldere visie en jarenlange ervaring door ervaren ondernemers uit de fitnessbranche. Hierdoor zijn processen, partners en producten zorgvuldig en op een professionele manier samengevoegd. De kracht van samenwerking en het elkaar versterken vloeit hier naadloos uit voort.
 
Happy Bodies richt zich verder op een doelgroep die steeds groter wordt: de minder actieve (35+er) sporter! Deze markt wordt alsmaar groter, door de kleinschaligheid i.c.m. optimale veiligheid van ons unieke concept sluit dit perfect aan op de (groeiende) vraag uit de markt. 

Je hebt minimaal € 50.000,- eigen geld (startkapitaal) nodig. De meeste franchisenemers kiezen daarna voor een aanvullende lening en/of crowdfunding om het resterende deel aan te vullen. Geheel met eigen middelen investeren kan natuurlijk ook.
 
Een premium boutique club van Happy Bodies vergt een investering van zo’n € 150.000,00. Hierin zijn zaken als verbouwing & inrichting en aanloopverliezen in meegenomen. De apparatuur kan via een leaseconstructie ingebracht worden waarin wij het proces begeleiden. 

Happy Bodies streeft naar een lange, duurzame en vooral plezierige samenwerking met haar franchisenemers. De looptijd van een overeenkomst is 5 jaar, met daarna telkens een verlenging van 5 jaar.
 
Uiteraard is het voor beide partijen van belang om, voordat de samenwerking start, alle zaken rondom de samenwerking duidelijk en transparant vanuit beide kanten in kaart te hebben gebracht. 

Voordat de deuren van je nieuwe Happy Bodies lifestyleclub opengaan, wordt het hele team vanuit de Happy Bodies Academy volledig getraind op het gebied van lead opvolging, sales, marketing, management, de te gebruiken communicatiemiddelen en het Milon concept. Bij opening (openingsweekend) worden een aantal van de beste sales mensen binnen Happy Bodies ingezet om samen met jouw team te zorgen voor een “vliegende start”. Daarna volgt 2 wekelijks overleg met de regiomanager die alle processen scherp in de gaten houdt en bijstuurt waar nodig.
 
Elke 6 - 8 weken vindt overleg plaats tussen directie en franchisenemer. Een keer per kwartaal is er overleg met alle franchisenemers onderling. En last but not least: we zijn continue bezig met concept ontwikkeling waar je als franchisenemer uiteraard van mee profiteert! 

Wanneer je serieuze interesse hebt om met ons in gesprek te gaan willen we eerst wat meer over je weten uiteraard. Vooraf heb je al onze Inspiration Folder ontvangen. Zodra wij het intakeformulier hebben ontvangen nemen we (telefonisch) contact met je op. Op basis van dit gesprek komt al dan niet een vervolgafspraak op locatie.
 
Vooraf ontvang je eerst een NDA 1 (geheimhoudingsverklaring) op basis waarvan we je een verkort handboek toesturen en een rekentool. Hiermee kunnen we in een vervolgtraject samen al wat kengetallen invullen die gebaseerd zijn op jouw situatie.
 
Mocht de interesse dusdanig van ons en jou zijn dat we beide met elkaar willen gaan starten dan teken je een 2e NDA. Je ontvangt dan het volledige handboek van Happy Bodies Franchise en heb je inmiddels alle informatie van ons gehad om invulling te kunnen geven aan je eigen businessplan met dito verdienmodel. 

Happy Bodies heeft uiteraard zicht op de “witte vlekken” in Nederland waar nog kansen liggen om een succesvolle lifestyleclub te kunnen starten. Meestal heeft een franchisenemer zelf ook al een locatie op het oog.
 
Aan de hand van onze criteria kijken we of de locatie ook echt geschikt is. Een goede locatie is “key” dus kijken we hier kritisch naar. 

Ja, mits wordt voldaan aan de voorwaarden voor de lokale omstandigheden voor toetreding (o.a. de club zelf, de omgeving, de apparatuur, enzovoort) 

Ja, mits wordt voldaan aan de voorwaarden voor de lokale omstandigheden voor toetreding (o.a. de club zelf, de omgeving, de apparatuur, enzovoort) 

Romano is verantwoordelijk voor de werving & selectie van onze potentiele franchisenemers. Zijn emailadres is Romano@happybodies.nl. Invullen van onderstaand formulier kan ook.