Lees onze blogs!

Lees onze blogs!

Op deze pagina zijn al onze blogs te lezen! Tips, tricks en de blogs over jouw gezondheid voortaan automatisch in jouw mailbox ontvangen?
arrow-down

Fit 2023 in – en uit –, in 35 minuten per vijf dagen? Hoe dan?!

Dip na 12 dagen

Het nieuwe jaar is inmiddels tien dagen onderweg en de kans is groot dat je goede voornemens al langzaam naar de achtergrond verdwijnen. Uit onderzoek blijkt dat Nederlanders gemiddeld na 18 dagen hun goede voornemens opgeven. De sport-app Strava laat al na 12 dagen een dip zien in hoe fanatiek mensen sporten. De reden? Veel mensen stellen hun doelen veel te hoog.

Rustig afvallen

In twee maanden tijd twintig kilo afvallen? Gaat je niet lukken, geloof me. Om gezond en duurzaam af te vallen, zou je niet meer dan een halve kilo per week af moeten vallen. Dan ben je al snel veertig weken onderweg. En afvallen gaat ook nooit in een rechte lijn, soms wil het even niet lukken. Geduldig volhouden is dan de enige methode. Je zult merken dat het op een gegeven moment weer goed gaat. De realiteit is dat je al snel een jaar bezig bent, maar hé, die twintig kilo is er ook niet in twee maanden aangekomen. Breek je doel op in kleine stapjes, dat werkt veel beter. Begin eens met twee kilo afvallen en kijk dan weer verder.

Zes korte trainingen per maand wél haalbaar

Vijf keer per week anderhalf uur naar de sportschool, dat is ook zo’n doel dat vrijwel niemand weet vol te houden. Gelukkig is dat ook nergens voor nodig. De Milon-cirkel is een volautomatische cirkel met fitnesstoestellen waarop je maandelijks in zes trainingen van 35 minuten je hele lijf traint. De innovatieve Milonizer scant in een paar seconden je lichaam op basis van biometrische markers. Op die manier weet je zeker dat bij iedere training de apparaten goed zijn ingesteld. Dus ook als je op leeftijd bent of worstelt met blessures, kun je prima uit de voeten. Je krijgt altijd oefeningen die bij je passen. Schouderklachten? Met de Milon-cirkel krijg je alleen oefeningen met een bewegingsstraal die je schouder aankan. Ook mensen met obesitas, reuma, diabetes of coronaklachten kunnen dankzij de Milon-cirkel zonder problemen werken aan hun gezondheid. En dat allemaal zonder grote spiegels, achterlijk harde muziek of glimmende lijven om je heen.

Meer weten?

Nieuwsgierig hoe ook jij meer energie krijgt door twee keer 35 minuten te trainen per tien dagen, onder begeleiding van je eigen personal lifestylecoach? Ook als lichamelijke klachten hebt? Doe dan de lidmaatschaptest en meld je aan voor een gratis persoonlijk kennismakingsgesprek en rondleiding door de club. Wedden dat je meteen verkocht bent?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een melding zodra wij een nieuwe blogpost online zetten. Daarnaast krijg je gratis handige tips & tricks om jouw gezondheidsdoelen te behalen.