Lees onze blogs!

Lees onze blogs!

Op deze pagina zijn al onze blogs te lezen! Tips, tricks en de blogs over jouw gezondheid voortaan automatisch in jouw mailbox ontvangen?
arrow-down

35 minuten trainen zonder wachten? Zo doe je dat

In een wereld die altijd in beweging is, lijkt het alsof tijd een schaars goed is geworden. Zeker als het om sporten gaat, willen we zo min mogelijk van onze kostbare tijd ‘verspillen’. Maar hoe kun je effectief trainen zonder eindeloos te moeten wachten op apparatuur of vrijgekomen ruimte? Met de Milon-cirkel kun je in slechts 35 minuten een complete en afwisselende work-out doen. Kortom, geen wachttijden meer.

De efficiëntie van de Milon-cirkel

Stel je voor: binnenkomen in de sportschool en direct aan de slag kunnen. Geen tijdverlies, niet moeten wachten op je beurt. Dat is precies wat de Milon-cirkel je biedt. Dit innovatieve systeem stelt je in staat om een volledige, afwisselende circuittraining te voltooien in slechts 35 minuten, met zes krachtoefeningen en twee cardiomomenten. Tussen de oefeningen heb je dertig tot maximaal veertig seconden om van apparaat te wisselen. Dit betekent dat je spieren constant actief blijven en je hartslag hoog, wat resulteert in een effectievere full-body work-out in minder tijd.

Waarom wachten niet nodig is

In de traditionele sportschool staan er geregeld sporters te wachten tot je klaar bent met een bepaald apparaat. De Milon-cirkel heeft dit probleem opgelost door een slimme rotatie van apparaten. De Milon-cirkel wordt centraal aangestuurd, waardoor alle sporters tegelijkertijd naar het volgende apparaat doorgaan. Dit heeft als voordeel dat je moeiteloos kunt ‘ritsen’, zodat wachten niet nodig is. Zodra je aan de volgende oefening begint, wordt het apparaat automatisch voor je ingesteld. Dit betekent dat je ook geen tijd verspilt aan het instellen van gewichten en je gewoon kunt focussen op je training.

Variatie in oefeningen

Een veel voorkomende reden waarom mensen zich vervelen in de sportschool is een gebrek aan variatie in hun routine. Afwisseling maakt trainen niet alleen leuker, door afwisseling op het gebied van frequentie, intensiteit en duur, blijf je ook vooruitgang boeken. Door verschillende trainingsfases af te wisselen volgens een goed opgebouwd trainingsschema, haal je het maximale uit je trainingen. Bij Happy Bodies zijn de programma’s uit verschillende fases opgebouwd, waardoor je gemotiveerd blijft en je voortdurend progressie boekt.

De kracht van goede begeleiding

De deskundige begeleiding bij Happy Bodies, in combinatie met de innovatieve Milon-cirkel, zorgt ervoor dat je je doelen bereikt. Onze coaches staan altijd klaar om je te helpen en vragen te beantwoorden. Of je nu nieuw bent in de fitnesswereld of een doorgewinterde sporter, persoonlijke begeleiding zorgt ervoor dat je het maximale uit je training haalt, zonder te wachten.

Meer weten?

Nieuwsgierig hoe jij duurzame resultaten kunt behalen door slechts twee keer 35 minuten te trainen per tien dagen, onder begeleiding van je eigen personal lifestylecoach? Ook als je lichamelijke klachten hebt? Doe dan de lidmaatschaptest en meld je aan voor een gratis persoonlijk kennismakingsgesprek en rondleiding door de club. Wedden dat je meteen verkocht bent?

Tips & tricks over jouw gezondheid in jouw mailbox

Meld je hieronder aan voor de nieuwsbrief en ontvang gratis handige tips & tricks om jouw gezondheidsdoelen te behalen. Ook ontvang je automatisch een mailtje zodra wij een nieuwe blogpost online zetten!