Lees onze blogs!

Lees onze blogs!

Op deze pagina zijn al onze blogs te lezen! Tips, tricks en de blogs over jouw gezondheid voortaan automatisch in jouw mailbox ontvangen?
arrow-down

Persoonlijke begeleiding, zonder idioot prijskaartje  

Persoonlijke begeleiding, zonder idioot prijskaartje

Het is algemeen bekend dat persoonlijke begeleiding bij het sporten veel voordelen heeft. Maar waarom zijn personal trainers zo duur? En is het eigenlijk wel nodig om zoveel geld uit te geven aan een personal trainer? In deze blog vertelt Romano Morais, de algemeen directeur en een van de oprichters van Happy Bodies lifestyleclubs, waarom persoonlijke begeleiding een slimme investering is en hoe je dat doet zonder de hoofdprijs te betalen.

De voordelen van persoonlijke begeleiding

Een personal trainer kan je helpen om je doelen sneller en op een gezonde manier te bereiken. Een goede personal trainer zorgt ervoor dat je traint op een manier die bij je past, voorkomt blessures en geeft je tips voor een gezonde levensstijl. Bovendien biedt persoonlijke begeleiding de mogelijkheid om je trainingsschema aan te passen aan jouw persoonlijke wensen en behoeften. Zo haal je sneller resultaat en dat motiveert om door te gaan.

Waarom zijn personal trainers duur?

Een uur trainen met een personal trainer is vele malen duurder dan een uurtje in de sportschool. Dat is logisch, want je betaalt voor persoonlijke aandacht en expertise. Een goede personal trainer heeft vaak jarenlange ervaring en een uitgebreide opleiding gevolgd. Bovendien investeert een personal trainer tijd in jou. Het kost het tijd en moeite om een gepersonaliseerd trainingsschema op te stellen en om een persoonlijke band met je op te bouwen.

Waarom betaal je bij Happy Bodies dan niet de hoofdprijs?

Bij Happy Bodies krijg je persoonlijke begeleiding zonder dat je de hoofdprijs betaalt. Betekent dat dat onze trainers niet goed zijn? Zeker niet! Onze coaches hebben allemaal een uitgebreide opleiding gevolgd en hebben jarenlange ervaring in het vak. Maar wij combineren die kennis en ervaring op een slimme manier met de Milon-cirkel. De Milon-cirkel is een volautomatische cirkel met fitnesstoestellen waarop je maandelijks in zes trainingen van 35 minuten je hele lijf traint. Tijdens de officiële eerste Happy Bodies-training scant de innovatieve Milonizer razendsnel je lichaam op basis van biometrische markers. Zo weet je zeker dat bij elke training alle apparaten automatisch goed zijn ingesteld, ongeacht je lichamelijke conditie. Zo combineren we het beste van twee werelden en creëren we de perfecte middenweg tussen de massa van de grootschalige sportscholen en het prijskaartje dat aan een personal trainer hangt.

Meer weten?

Nieuwsgierig hoe jij duurzame resultaten kunt behalen door slechts twee keer 35 minuten te trainen per tien dagen, onder begeleiding van je eigen personal lifestylecoach? Ook als je lichamelijke klachten hebt? Doe dan de lidmaatschaptest en meld je aan voor een gratis persoonlijk kennismakingsgesprek en rondleiding door de club. Wedden dat je meteen verkocht bent?

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een melding zodra wij een nieuwe blogpost online zetten. Daarnaast krijg je gratis handige tips & tricks om jouw gezondheidsdoelen te behalen.