Lees onze blogs!

Lees onze blogs!

Op deze pagina zijn al onze blogs te lezen! Tips, tricks en de blogs over jouw gezondheid voortaan automatisch in jouw mailbox ontvangen?
arrow-down

‘Die korte trainingen zijn altijd wel in te plannen’

Als piloot heeft Willem van Meel een drukke agenda en een onregelmatig leven. Om toch aan zijn gezondheid te werken, traint hij bij Happy Bodies in Heemstede Willem: ‘Trainen bij Happy Bodies is niet alleen heel efficiënt, de begeleiding is ook heel professioneel.’ In deze blog vertelt Willem over zijn ervaring met Happy Bodies.

Onregelmatig leven en sporten: een uitdaging

In het dagelijks leven ben ik piloot, ik woon samen en heb twee kinderen. Dat zorgt er niet alleen voor dat ik een druk leven heb, het is ook heel onregelmatig. Dat is mijn grootste uitdaging, zeker als het op sporten aankomt. Als ik op zondag terugkom van een vlucht, doe ik eigenlijk niets, dan moet ik niet aan sporten denken. Maar ik probeer een dag na thuiskomst wel weer aan de slag te gaan. Mijn doel is om minimaal twee keer per week bij Happy Bodies in Heemstede te sporten en een derde keer ergens anders, waar ook ter wereld.

Milon-cirkel combineren met small-group-training

Ik train een keer per week in de Milon-cirkel en doe een keer een small-group-training. Daarin word je één op één uitgedaagd om naast de Milon-cirkel te trainen. De Milon-cirkel doe je zelfstandig, dat kan ik doen op elk moment dat Happy Bodies open is. Voor de small-group-training moet ik wel een afspraak maken, maar meestal weet ik een paar weken van tevoren hoe mijn rooster eruitziet, dus dan plan ik het in. En het zijn korte, intensieve trainingen, dat is altijd wel in te plannen.

Goede begeleiding

De begeleiding bij Happy Bodies is heel professioneel. In het begin had ik meer begeleiding nodig dan nu. Nu weet ik hoe alles werkt en gaat het qua begeleiding voornamelijk om de één op één-trainingen en de weegmomenten. Soms wordt mijn schema een beetje aangepast, maar het schema dat ik nu volg, lijkt effectief dus daar gaan we lekker mee door.

Blessurevrij sporten

Bij andere sportscholen liep ik er tegenaan dat ik niet goed wist hoe ik oefeningen moest doen. Daardoor is de kans dat je blessures oploopt groot en bereik je weinig resultaat. Bij Happy Bodies word je goed in de gaten gehouden, zijn er periodieke weegmomenten en krijg je goed advies. Als het programma niet oplevert wat het zou moeten, wordt het aangepast. Bij de Milon-cirkel worden de trainingstoestellen automatisch ingesteld op je lichaam, waardoor iedereen kan trainen, zonder risico op blessures.

Meer weten?

Nieuwsgierig hoe ook jij je beter in je lijf en beter in je hoofd kunt voelen door twee keer 35 minuten te trainen per tien dagen, onder begeleiding van je eigen personal lifestylecoach? Ook als lichamelijke klachten hebt? Doe dan de lidmaatschaptest en meld je aan voor een gratis persoonlijk kennismakingsgesprek en rondleiding door de club. Wedden dat je, net als Willem, meteen verkocht bent?
 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een melding zodra wij een nieuwe blogpost online zetten. Daarnaast krijg je gratis handige tips & tricks om jouw gezondheidsdoelen te behalen.