Lees onze blogs!

Lees onze blogs!

Op deze pagina zijn al onze blogs te lezen! Tips, tricks en de blogs over jouw gezondheid voortaan automatisch in jouw mailbox ontvangen?
arrow-down

Sporten inpassen in een druk leven? Zo lukt het wel

Duizendpoot Gert Jan Straatsma weet als geen ander wat een druk leven is. Naast franchisenemer van zes vestigingen van Happy Bodies, is hij internationaal salesmanager bij Online in Europe en vader van drie volwassen kinderen. Toch is hij overtuigd dat iedereen sport kan inpassen in het leven: ‘Nietsdoen is geen optie, dat hebben we wel geleerd de afgelopen twee jaar. Met maar twee keer 35 minuten trainen per tien dagen kun je prima fit worden en blijven.’ In deze blog vertelt Gert Jan waarom de formule van Happy Bodies zo goed werkt.

Interessante formule

Een goede vriend van mij had vier sportscholen waar met de Milon-cirkel werd gewerkt. Hij zocht in de regio waar ik woon een partner om nog vier locaties te openen. Ik sport zelf wel – ik golf en mountainbike –, maar heb als ondernemer een achtergrond in de telecom, niet in de sportbranche. Toch vond ik het vanuit een commercieel oogpunt wel interessant. We zijn ons gaan oriënteren en kwamen in aanraking met de franchiseformule van Happy Bodies. Het idee om qua formule, backoffice, administratie en merkbuilding helemaal ontzorgd te kunnen worden, stond ons wel aan. Na een paar goede gesprekken, hebben we de stap gewaagd. Met vier ondernemers runnen we nu zes vestigingen van Happy Bodies: in Leusden, Amersfoort Emiclaer, Utrecht Leidsche Rijn, Veenendaal, Ede en Almere Poort

Fijn onderdeel van groep te zijn

We openden de vestigingen begin 2019. Na vier maanden draaien konden we de deuren weer sluiten. Dat zorgde voor de nodige kopzorgen. Dan zie je de toegevoegde waarde van de formule van Happy Bodies. Met alle vestigingen van Happy Bodies hebben we een heel sterk plan neergezet waarmee we de schade hebben weten te beperken. Ja, op zo’n moment ben je echt blij onderdeel te zijn van zo’n groep slimme en hardwerkende ondernemers, en dat we gebruik kunnen maken van elkaars expertise en kracht.

Efficiënt trainen in twee keer 35 minuten per tien dagen

De formule van Happy Bodies richt zich met name op mensen die zich niet thuis voelen in een traditionele sportschool. Het is een plek voor iedereen: fit of minder fit, te licht, te zwaar, met of zonder beperking, iedereen kan bij ons terecht. Niet alleen zijn onze coaches goed opgeleid, ook onze apparatuur – de Milon-cirkel – zorgt ervoor dat iedereen veilig kan sporten. Die Milon-cirkel is ook echt de kern van onze zes vestigingen, daar focussen we ons volledig op. Op deze manier kunnen mensen met twee keer 35 minuten trainen per tien dagen aan hun gezondheid werken, onder goede begeleiding. Het is helemaal niet nodig om vijf keer in de week aan je wasbordje te werken. Dat is ook niet realistisch, zeker niet als je een druk leven hebt. Maar niets doen aan je gezondheid, dat is ook geen optie. Dat hebben de afgelopen twee jaren ons wel geleerd.

Meer weten?

Nieuwsgierig hoe je aan je lijf kunt werken in twee keer 35 minuten per tien dagen, onder begeleiding van je eigen personal lifestylecoach? Ook als lichamelijke klachten hebt? Doe dan de gratis lidmaatschaptest en meld je aan voor een gratis persoonlijk kennismakingsgesprek en rondleiding door de club. Wedden dat je meteen verkocht bent?
 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een melding zodra wij een nieuwe blogpost online zetten. Daarnaast krijg je gratis handige tips & tricks om jouw gezondheidsdoelen te behalen.