Lees onze blogs!

Lees onze blogs!

Op deze pagina zijn al onze blogs te lezen! Tips, tricks en de blogs over jouw gezondheid voortaan automatisch in jouw mailbox ontvangen?
arrow-down

Die 35 minuten kan ik wel in mijn agenda inpassen

Huub Hoogeveen is ondernemer met een overvolle agenda. Lichamelijke inspanning staat voor hem gelijk aan ontspanning. Omdat een teamsport lastig in te passen is in zo’n druk leven, ging Huub op zoek naar een individuele sport. Vier jaar geleden kwam hij bij Happy Bodies in Alkmaar terecht. In deze blog vertelt hij waarom hem dat zo goed bevalt.

Hoofd leegmaken

Ik ben medeoprichter van makelaarskantoor MooiHuys en daarnaast verzorg ik de projectverkoop en -advisering voor Easy Living Portugal. Dat zorgt ervoor dat ik een druk leven heb en dat ik veel balletjes hoog moet houden. Lichamelijke inspanning staat voor mij gelijk aan ontspanning. Zo kan ik echt mijn hoofd even legen. Mijn hart ligt bij teamsporten, met name volleybal, maar dat is lastig te realiseren met mijn drukke agenda.

Sporten als het mij uitkomt

Om toch fit te blijven, ben ik op zoek gegaan naar een goede fitnessschool. Dan kan ik tenminste sporten op het moment dat het mij uitkomt. Dat is de ene keer vroeg in de ochtend, dan weer eens in de middag of de avond. Vanuit de volleybal had ik al kennisgemaakt met de grote fitnesscentra, maar dat is niks voor mij. Via Facebook kwam ik in aanraking met Happy Bodies in Alkmaar. Ik heb de sprong gewaagd en een afspraak gemaakt. Ik heb wel direct gezegd dat ik eigenlijk niks heb met die apparaten. Voor ik lid werd, wilde ik eerst een keer een les proberen en dat was geen enkel probleem.

Inloggen en aan de slag

Het was even wennen, maar inmiddels train ik al zo’n vier jaar elke week drie keer. Die 35 minuten die zijn te overzien, dat kan ik altijd wel ergens in mijn agenda inpassen. Wat ook heel prettig is, is dat ik inlog en de apparaten meteen goed staan ingesteld, op mijn lengte en mijn trainingsniveau. Geen gedoe met halters en gewichten die de persoon voor je heeft laten liggen. Alles klopt. Ook de trainers weten heel goed wat hun leden nodig hebben. Sommige mensen moeten echt gemotiveerd worden, dat heb ik niet nodig en dat weten ze. Maar het is fijn dat ze er zijn, dat ze begeleiding geven waar dat nodig is. Ja, ze hebben echt verstand van zaken en dat is prettig.

Meer weten?

Nieuwsgierig hoe je aan je lijf kunt werken in twee keer 35 minuten per tien dagen, onder begeleiding van je eigen personal lifestylecoach? Ook als lichamelijke klachten hebt? Doe dan de lidmaatschaptest en meld je aan voor een gratis persoonlijk kennismakingsgesprek en rondleiding door de club. Wedden dat je meteen verkocht bent?
 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een melding zodra wij een nieuwe blogpost online zetten. Daarnaast krijg je gratis handige tips & tricks om jouw gezondheidsdoelen te behalen.