Lees onze blogs!

Lees onze blogs!

Op deze pagina zijn al onze blogs te lezen! Tips, tricks en de blogs over jouw gezondheid voortaan automatisch in jouw mailbox ontvangen?
arrow-down

Begonnen als fitnesscoach, nu 26 clubs. Onze missie? Heel Nederland fit in weinig tijd!

Van fitnesscoaches naar een landelijk fitnessnetwerk

In 2015 startten Alex en Romano de eerste Happy Bodies Lifestyleclub, een frisse kijk op wat een sportschool kan zijn. In plaats van grote, intimiderende sportscholen met knallende muziek en gigantische spiegels, kozen zij voor kleinschalige, gastvrije clubs die gericht zijn op effectief sporten voor iedereen, ook voor wie dat niet zo vanzelfsprekend is. Wat begon met één locatie in Amstelveen, is uitgegroeid tot een mooi franchiseconcept met 26 locaties door heel Nederland, van Alkmaar tot Eindhoven. Romano, de algemeen directeur, vertelt in deze blog over het succes van Happy Bodies.

Een revolutie in de fitnessindustrie

Als fitnesscoaches hoorden wij zo vaak dat voor veel mensen de drempel naar de gemiddelde sportschool enorm was. Dat deed ons besluiten het concept volledig om te draaien. We startten een intieme, huiselijke fitnessclub met focus op persoonlijke aandacht en klanttevredenheid. We verruilden de overweldigende muziek voor subtiele achtergronddeuntjes en verwisselden grote spiegels voor een warme, uitnodigende sfeer met een gezellige koffiehoek.

Snel en effectief trainen met de Milon-cirkel

Een van de grootste uitdagingen waar we een oplossing voor wilden bieden, was de tijdsinvestering die traditioneel fitness vraagt. We ontdekten de Milon-cirkel, een geavanceerde trainingscirkel waar je met zes sessies per maand van 35 minuten een volledige work-out kunt doen. Op het moment dat je bij ons lid wordt, maakt de revolutionaire Milonizer een scan van je lijf. Dat zorgt er later voor dat de machines in de Milon-cirkel automatisch worden ingesteld op basis van individuele biometrische data. Zo zijn trainingen niet alleen veilig zijn, maar ook altijd perfect afgestemd op persoonlijke behoeften.

Groei en gemeenschapsgevoel

Sinds onze eerste club in Amstelveen in 2015, is Happy Bodies snel gegroeid. Onze clubs in plaatsen als Heemstede, Overveen, Alkmaar, Amsterdam-Zuid en Haarlem zijn een enorme hit. De positieve feedback en het enthousiasme van zowel leden als trainers hebben bewezen dat ons model aanslaat. Onze trainers vinden het fijn dat ze de kans krijgen om echt verbinding te creëren met leden. Die tijd is er niet bij de grote massasportscholen.

Franchise en toekomstplannen

In 2017 kozen we voor een franchiseformule. Dit stelt ons in staat om ondernemers die dromen van een eigen sportschool te ondersteunen met een uniek, persoonlijk en klantgericht concept. In 2022 openden we alweer onze 26e vestiging in Aalsmeer. Wat ons betreft zijn we nog lang niet klaar! Ons streven is een gezonde levensstijl naar elke hoek van Nederland te brengen.

Meer weten?

Nieuwsgierig hoe ook jij meer energie krijgt door twee keer 35 minuten te trainen per tien dagen, onder begeleiding van je eigen personal lifestylecoach? Ook als lichamelijke klachten hebt? Doe dan de lidmaatschapstest en meld je aan voor een gratis persoonlijk kennismakingsgesprek en rondleiding door de club. Wedden dat je meteen verkocht bent?

Tips & tricks over jouw gezondheid in jouw mailbox

Meld je hieronder aan voor de nieuwsbrief en ontvang gratis handige tips & tricks om jouw gezondheidsdoelen te behalen. Ook ontvang je automatisch een mailtje zodra wij een nieuwe blogpost online zetten!