Plan jouw gratis rondleiding!

Plan jouw gratis rondleiding!

arrow-down

Wat leuk dat je er bent! Maak direct een afspraak voor een GRATIS en vrijblijvende rondleiding.

Wat jammer dat we je net hebben gemist! Toch benieuwd naar de Happy Bodies locatie bij jou in de buurt? De sfeer, (fitness)mogelijkheden, de programma’s en tarieven en/of gewoon eens rondkijken? Boek een gratis en vrijblijvende rondleiding:

 

Maak kennis met fitness bij het alternatief voor de sportschool!

Veelgestelde vragen

Nee, absoluut niet! De rondleiding is gratis en vrijblijvend.
We nemen contact met jou op om de de afspraak te bevestigen. Je kunt gewoon naar de gekozen locatie komen op het door jou afgesproken moment.

Tijdens de rondleiding kun je de sfeer proeven, laten we jouw onze werkwijze en high-end apparatuur zien en nemen we jouw antwoorden door om samen te kijken welke programma past bij jouw situatie en doelstelling.

Daarna bepaal jij zelf of je er vertrouwen in hebt dat wij je op een leuke, veilige en effectieve manier helpen om jouw doel (bijv. afvallen, of fitter of sterker worden) te realiseren.

Onze leden zeggen

Martha

"Omdat de toestellen worden ingesteld op jouw fitness niveau, is het zelfs voor mij mogelijk om blessurevrij te sporten."

Martha

Gerard

"Door de geavanceerde techniek is trainen met de Milon Cirkel een stuk minder blessuregevoelig dan trainen met losse gewichten in een standaard fitness club."

Gerard

Daniëlle

"Sinds 18 januari ben ik bijna 10 kilo VET kwijtgeraakt: ik merk het aan mijn buik (die ik niet meer heb)..."

Daniëlle

Selma

"In 2 rondjes op de Milon Cirkel een volledige fitness work-out voor alle spiergroepen."

Selma

arrow-left
arrow-right