Contact

De complete tegemoetkoming voor Happy Bodies leden:

Beste Happy Bodies Sporter,

We hopen dat het goed gaat met jou, je familie en andere dierbaren. Het blijven moeilijke tijden en de impact is voor iedereen groot. Thuis zitten is ook niet alles, zo blijkt.

De nieuwe datum (n.a.v. uitspraak van de Regering) 
Vandaag is besloten om de sluiting van scholen, horeca en sportclubs, en daarmee dus ook Happy Bodies, te verlengen tot 28 april 2020. In het belang van de algehele gezondheid een beslissing die wij enkel kunnen steunen. Zoals aangegeven in onze mail van 19 maart jl, zouden wij bij je terugkomen om de balans op te maken tussen wat we in de tussentijd aan meerwaarde aan het lidmaatschap hebben kunnen toevoegen en wat een passende aanvullende tegemoetkoming voor alle leden zou kunnen zijn. Op dit moment gaan wij uit van een sluiting tot 28 april 2020. Wanneer die langer zal duren passen we de regelingen aan.
 
Achter én voor de schermen is er bij Happy Bodies al veel gebeurd. Met jouw gezondheids-/fitheidsdoel in gedachten hebben we het volgende voor jou én alle andere Happy Bodies leden deze belangrijkste 3 pijlers voor gezondheid opgezet:
 

HAPPY HOME WORKOUTS
Het hoofddoel is dat jij juist ook tijdens deze weken fysiek actief blijft. Hoe doe je dat thuis zo prettig mogelijk? Met Happy Home Workout dat is opgezet in samenwerking met Fitsnacks.TV. Tip: train in hetzelfde ritme als normaal of doe 1 extra training per week (omdat je waarschijnlijk minder beweegt dan normaal). Nog niet geactiveerd? Mail dan als lid naar ledenadministratie@happybodies.nl of stuur ons een berichtje op facebook! Hulp bij inloggen nodig? Kijk dit FILMPJE

NIEUW: VYTAL
Afvallen doe je grotendeels in de keuken! Voeding is nu belangrijker dan ooit. Daarom hebben we voor alle leden het volgende geregeld: zolang de clubs gesloten zijn kan er kosteloos gebruik worden gemaakt van het VYTAL Platform en App, voor op maat gemaakte voedingsprogramma’s!
Vytal wordt deze week voor jou geactiveerd, als je even een mail stuurt naar jouw club dat je Vytal kosteloos wilt gaan gebruiken. De e-mailadressen van de clubs vind je op onze website onder het kopje “locaties” (of klik HIER)

Fijne bijkomstigheid: met 1 druk op de knop de juiste voeding via Appie bezorgdienst in huis!

FACEBOOK COMMUNITY
We missen de mensen en energie in de clubs en horen van velen van jullie hetzelfde. Met onze besloten Facebook Groep (members only!) blijf je in contact met elkaar en met de coaches. Dé plek om je ervaringen te delen, livestream lessen te volgen, inspiratie op te doen, je menu’s te delen, etc.
Meld je aan voor deze Facebook Community via deze LINK

Jouw Happy Bodies lidmaatschap 
We kregen van enkele leden de vraag om extra tegemoetkoming, bovenop de 3 pijlers die we nu al hebben georganiseerd. We begrijpen dat ieders persoonlijke situatie anders is. Daarom hebben we de mogelijkheden rondom jouw Happy Bodies lidmaatschap hier op een rij (deze opties gelden vanaf heden):

A - Love for Happy Bodies, Happy Bodies loves you
Als je zoals de meeste mensen blij bent met wat we allemaal voor je doen, dan hoef je niets te wijzigen. Je hoeft dan ook geen extra financiële tegemoetkoming te ontvangen. En je
draagt Happy Bodies een warm hart toe, net zoals wij jou en alle leden sowieso doen. Het voorbestaan van Happy Bodies en onze medewerkers vind je essentieel. We zijn je dankbaar!

B - Love for Happy Bodies Plus
Naast wat er in optie A staat wil je graag nog iets extra’s in ‘natura’. Je krijgt dan vanaf 1 mei zes maanden lang kosteloos het gebruik van de Happy Home Workouts & VYTAL App (t.w.v. € 144,-)

C - 2 Maanden elk 25% korting
Vanaf 1 september 2020 krijg je twee maanden lang 25% korting op je abonnementskosten.
Wij hebben ervoor gekozen om deze korting te verwerken vanaf 1 september zodat onze
clubs eerst de kans krijgen om de impact van deze crisis te verwerken.

We gaan ervan uit dat je net als de meeste leden ‘normaal’ lid blijft van onze club(s). Je hoeft daarvoor geen wijziging door te geven. Als je kiest voor optie B of C, vul dan je gegevens en bijbehorende optie in voor 14 april 2020 op dit FORMULIER.

April
Wellicht heb je inmiddels gezien dat de contributie is afgeschreven van je rekening, zoals ook in de vorige nieuwsbrief vermeld was. Wij kiezen er bewust voor om jou te vragen om Happy Bodies in deze moeilijke tijden te blijven steunen. We weten namelijk één ding zeker: wij gaan weer open! En dan heb je nog steeds een (sportief) doel te bereiken.
De beste manier hiervoor is door de uitstaande abonnementen in stand te houden. Alleen dan kunnen wij onze medewerkers blijven betalen, de vaste doorlopende kosten betalen en de clubs op het kwaliteitsniveau houden dat je van ons gewend bent.

Alles is gericht op het moment dat we weer open kunnen gaan, want dat moment is in zicht!

We wensen jullie veel gezondheid toe en pas goed op jezelf.

Namens alle franchisenemers en coaches!

Happy Bodies Alkmaar

Happy Bodies Almere Poort

Happy Bodies Amersfoort Emiclaer 

Happy Bodies Amstelveen

Happy Bodies Amsterdam-Zuid

Happy Bodies Ede

Happy Bodies Eindhoven Strijp

Happy Bodies Haarlem-Noord

Happy Bodies Heemstede

Happy Bodies Hilversum

Happy Bodies Hoofddorp Centrum

Happy Bodies Hoofddorp Floriande

Happy Bodies Leidsche Rijn

Happy Bodies Leusden

Happy Bodies Lisse

Happy Bodies Noordwijk

Happy Bodies Overveen

Happy Bodies Sassenheim

Happy Bodies Uden

Happy Bodies Veenendaal

Contactformulier

Vul in dit formulier jouw gegevens in en wij bellen je zo spoedig mogelijk terug voor meer informatie!

 

 • Eenvoudig maar toch doeltreffend. Je steekt het pasje in het toestel en deze wordt direct ingesteld op jouw maten en niveau.

  Miranda
 • Sinds 18 januari ben ik bijna 10 kilo VET kwijtgeraakt: ik merk het aan mijn buik (die ik niet meer heb)...

  Daniëlle van Oostdrop
 • We zijn nu een half jaar verder, ik zit inmiddels ruim in fase 3 en ben al 17 kilo afgevallen.

  Saskia Nagel
 • Door de geavanceerde techniek is trainen met de Milon Cirkel een stuk minder blessuregevoelig dan trainen met losse gewichten.

  Gerard
 • Omdat de toestellen worden ingesteld op jouw niveau, is het zelfs voor mij mogelijk om blessurevrij te sporten.

  Martha
 • Een volledige workout, incl. douche in slechts 1 uurtje. Happy Bodies heeft sporten (ook voor mij) leuk & effectief gemaakt

  Richard
 • In 2 rondjes op de Milon Cirkel een volledige work-out voor alle spiergroepen.

  Selma
Miranda Daniëlle van Oostdrop Saskia Nagel Gerard Martha Richard Selma