Saskia Nagel

Op 6 oktober 2017 stapte ik voor het eerst Happy Bodies in Alkmaar binnen. Nadat ik 3 keer eerder af had gezegd waren de excuses die ik voor mezelf bedacht had op. Deze keer ging ik echt.  

Ik werd vriendelijk en enthousiast ontvangen door Tolga. Na een korte introductie en uitleg over de verschillende apparaten in de Milon Circle moest ik op de weegschaal…. ‘Hoeveel denk je dat je weegt?’ vroeg hij nog. Ik murmelde ‘iets van 88 kilo ofzo…’ Zelfs dat bleek een te positieve gedachte…. 92.1 gaf de weegschaal aan. Ik ben 1 meter 72 en 92.1 kilo is natuurlijk veel te veel.

Samen met Tolga bespraken we die avond mijn slechte eet- en drinkgewoontes en stelden we een plan op. Er moest iets radicaal veranderen en hij bleek overtuigend want vanaf dat moment ging de knop om. 

Ik ging 2 keer per week naar Happy Bodies. Elke dinsdagavond en zaterdagochtend. Ik sloeg nooit over. Na 3 weken was mijn eerste meting, en wat bleek, ik was 3 kilo kwijt en mijn vetpercentage was flink afgenomen. Dat motiveerde mij om nog harder mijn best te doen. Ik dronk geen slok frisdrank meer maar liters water, alcohol beperkte ik tot het minimum en chocola werd vervangen door fruit. Ik verhoogde ook om de 2 trainingen braaf de gewichten en bij de meting erop was ik nog meer afgevallen en was mijn vetpercentage nog verder afgenomen. Zonder dat ik het direct doorhad veranderde ik van iemand die best ongezond leefde en elke vorm van beweging verafschuwde in iemand die i.p.v. de lift altijd de trap pakt, tussen de middag ‘even’ 45 minuten buiten gaat wandelen en 2 keer per week zeer fanatiek aan het sporten is. En het aller belangrijkste, ik vond het nog leuk ook!!  

We zijn nu een half jaar verder, ik zit inmiddels ruim in fase 3 en ben al 17 kilo afgevallen. Ik als voormalig sport-hater kan Happy Bodies bij iedereen aanraden. De begeleiding neemt altijd ruim de tijd voor je en omdat het heel kleinschalig is voelt het soms alsof je je eigen personal trainer hebt. Ik heb me nog nooit zo thuis gevoeld op een sportschool en hoop hier nog heel lang te kunnen sporten!  

 • Eenvoudig maar toch doeltreffend. Je steekt het pasje in het toestel en deze wordt direct ingesteld op jouw maten en niveau.

  Miranda
 • Sinds 18 januari ben ik bijna 10 kilo VET kwijtgeraakt: ik merk het aan mijn buik (die ik niet meer heb)...

  Daniëlle van Oostdrop
 • We zijn nu een half jaar verder, ik zit inmiddels ruim in fase 3 en ben al 17 kilo afgevallen.

  Saskia Nagel
 • Ik vind het heel leuk om vaak te trainen. Vooral ook om het resultaat te zien bij de metingen (ook thuis via de app).

  Hanna
 • Door de geavanceerde techniek is trainen met de Milon Cirkel een stuk minder blessuregevoelig dan trainen met losse gewichten.

  Gerard
 • Omdat de toestellen worden ingesteld op jouw niveau, is het zelfs voor mij mogelijk om blessurevrij te sporten.

  Martha
 • Een volledige workout, incl. douche in slechts 1 uurtje. Happy Bodies heeft sporten (ook voor mij) leuk & effectief gemaakt

  Richard
 • In 2 rondjes op de Milon Cirkel een volledige work-out voor alle spiergroepen.

  Selma
Miranda Daniëlle van Oostdrop Saskia Nagel Hanna Gerard Martha Richard Selma
{cookieMessage}