Unieke manier van fitness: de Milon Cirkel

Wil jij starten met sporten, afvallen of fitter worden? En dat in een veilige en prettige omgeving? Maar stel je de eerste stap naar de sportschool steeds uit? Dan heeft Happy Bodies voor jou de oplossing: de Milon Cirkel! Bekijk hieronder het filmpje voor een korte introductie, óf klik voor meer informatie.
 

Voordelen Milon Cirkel:

 Slechts 2 x per 10 dagen 35 min. trainen
 Hét alternatief voor de normale sportschool
 Je zit maximaal 4 minuten op hetzelfde toestel
 Veilig sporten met volautomatische toestelinstellingen
 Aanvullend: trainen met eigen lichaamsgewicht (functional training)

 

Claim 1 van de 30 GRATIS Milon Cirkel maandkaarten!

Happy Bodies heeft een speciale actie voor nieuwe leden: 1 maand gratis Milon Cirkel! We overtuigen je graag wat deze unieke manier van sporten voor jou betekent. Vul jouw naam, e-mail en telefoonnummer in om de gratis maandkaart te claimen. We bellen je om een afspraak te maken.

Let op: vanwege beperkte capaciteit is deze gratis maandkaart is tijdelijk en uitsluitend online te claimen door maximaal 30 personen!

 

 • Eenvoudig maar toch doeltreffend. Je steekt het pasje in het toestel en deze wordt direct ingesteld op jouw maten en niveau.

  Miranda
 • Door de geavanceerde techniek is trainen met de Milon Cirkel een stuk minder blessuregevoelig dan trainen met losse gewichten.

  Gerard
 • Omdat de toestellen worden ingesteld op jouw niveau, is het zelfs voor mij mogelijk om blessurevrij te sporten.

  Martha
 • Een volledige workout, inclusief douche in slechts 1 uutje. Happy Bodies heeft sporten (ook voor mij) leuk & effectief gemaakt

  Richard
 • In 2 rondjes op de Milon Cirkel een volledige work-out voor alle spiergroepen.

  Selma
Miranda Gerard Martha Richard Selma