Opzeggen

Opzeggen

Opzeggen is alleen mogelijk middels een aangetekend schrijven of ingevuld opzegformulier, verkrijgbaar aan de balie van de healthclub. Telefonische en mondelinge opzeggingen worden niet geaccepteerd, evenals opzeggingen per email. Aan de balie ontvangt u van HB een bewijs van inlevering van het opzegformulier. Bewaar dit formulier goed, dit is echter nog geen opzegbevestiging. De opzegbevestiging ontvangt u bij correcte uitschrijving per email met daarin de einddatum van het abonnement.

Milon Garantievoorwaarden

Als u binnen 90 dagen tijd minimaal 20 x op de Milon Cirkel traint, met een minimum van 1 x in de 5 dagen en een maximum van 2 x per week, dan is HB overtuigd dat u resultaten heeft geboekt. HB belooft echter niet het perfecte lichaam. Binnen 90 dagen mag u zelf de balans opmaken. Bent u niet tevreden? Geen probleem, indien u dit binnen 90 dagen op de 20e training aangeeft, dit is daartoe de enige mogelijkheid, en direct tijdens diezelfde training een uitschrijfformulier invult, krijgt u uw geld teruggestort en wordt uw lidmaatschap per direct ontbonden.
Heeft u niet aan de voorwaarden voldaan dan is vroegtijdige opzegging niet mogelijk en blijft het lidmaatschap wat u gekozen heeft minimaal doorlopen tot einde overeenkomst.

 • Eenvoudig maar toch doeltreffend. Je steekt het pasje in het toestel en deze wordt direct ingesteld op jouw maten en niveau.

  Miranda
 • Sinds 18 januari ben ik bijna 10 kilo VET kwijtgeraakt: ik merk het aan mijn buik (die ik niet meer heb)...

  Daniëlle van Oostdrop
 • We zijn nu een half jaar verder, ik zit inmiddels ruim in fase 3 en ben al 17 kilo afgevallen.

  Saskia Nagel
 • Door de geavanceerde techniek is trainen met de Milon Cirkel een stuk minder blessuregevoelig dan trainen met losse gewichten.

  Gerard
 • Omdat de toestellen worden ingesteld op jouw niveau, is het zelfs voor mij mogelijk om blessurevrij te sporten.

  Martha
 • Een volledige workout, incl. douche in slechts 1 uurtje. Happy Bodies heeft sporten (ook voor mij) leuk & effectief gemaakt

  Richard
 • In 2 rondjes op de Milon Cirkel een volledige work-out voor alle spiergroepen.

  Selma
Miranda Daniëlle van Oostdrop Saskia Nagel Gerard Martha Richard Selma

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.