lidmaatschap opzeggen?

opzeggen: regulier

Opzeggen is alleen mogelijk middels een aangetekend schrijven of opzeggen per tablet aan de balie van de lifestyleclub. De opzegbevestiging ontvangt u bij correcte uitschrijving per email met daarin de einddatum van het abonnement.

Let op: Telefonische en mondelinge opzeggingen worden niet geaccepteerd, evenals opzeggingen per email.

 

opzeggen: 1 gratis proefmaand (geldig vanaf 01-09-2019)

Er geldt voor alle abonnementen van 12 of 24 maanden (m.u.v. bedrijfsabonnementen) een 100% tevredenheidsgarantie middels 1 extra gratis proefmaand, voorafgaand aan uw abonnement. Bent u binnen deze proefmaand om welke reden dan ook niet tevreden? Dan kunt u binnen die proefmaand opzeggen middels de tablet in de lifestyleclub (dit is daartoe de enige mogelijkheid) en wordt uw lidmaatschap per direct ontbonden. De reeds betaalde, geïncasseerde en/of te incasseren bedragen worden bij ontbinding van het abonnement niet terugbetaald en/of geannuleerd. Eenmalige administratiekosten en het startpakket blijven altijd verschuldigd en zijn geen onderdeel van deze tevredenheidsgarantie. Deze proefmaand is eenmalig per persoon te gebruiken. Bij ontbinding van uw abonnement tijdens de proefmaand heeft u vanaf dat moment geen toegang meer tot de lifestyleclub en bijbehorende faciliteiten.

 • Eenvoudig maar toch doeltreffend. Je steekt het pasje in het toestel en deze wordt direct ingesteld op jouw maten en niveau.

  Miranda
 • Sinds 18 januari ben ik bijna 10 kilo VET kwijtgeraakt: ik merk het aan mijn buik (die ik niet meer heb)...

  Daniëlle van Oostdrop
 • We zijn nu een half jaar verder, ik zit inmiddels ruim in fase 3 en ben al 17 kilo afgevallen.

  Saskia Nagel
 • Door de geavanceerde techniek is trainen met de Milon Cirkel een stuk minder blessuregevoelig dan trainen met losse gewichten.

  Gerard
 • Omdat de toestellen worden ingesteld op jouw niveau, is het zelfs voor mij mogelijk om blessurevrij te sporten.

  Martha
 • Een volledige workout, incl. douche in slechts 1 uurtje. Happy Bodies heeft sporten (ook voor mij) leuk & effectief gemaakt

  Richard
 • In 2 rondjes op de Milon Cirkel een volledige work-out voor alle spiergroepen.

  Selma
Miranda Daniëlle van Oostdrop Saskia Nagel Gerard Martha Richard Selma