Lees onze blogs!

Lees onze blogs!

Op deze pagina zijn al onze blogs te lezen! Tips, tricks en de blogs over jouw gezondheid voortaan automatisch in jouw mailbox ontvangen?
arrow-down

Ontdek in 2024 de fitte versie van jezelf met de Milon-cirkel

Ontdek in '24 de fitte versie van jezelf met de Milon-cirkel

Een nieuw jaar is hét moment voor frisse start en goede voornemens. Maar we weten allemaal hoe moeilijk het kan zijn om volhardend te zijn. Nog geen tien procent van de mensen houdt daadwerkelijk hun goede voornemens het hele jaar vol. Zin om 2024 fit af te sluiten, maar geen zin om meerdere keren per week urenlang te moeten zweten in een ongemakkelijke sportschoolomgeving? Dat kan! In deze blog vertelt Rémon Koetje, Lifestyle coach en trainer bij Happy Bodies, dat je je fitnessdoelen ook kunt bereiken met slechts twee keer 35 minuten trainen per tien dagen. En dat ook nog eens op een plek waar iedereen zich thuis voelt.

Een revolutie in fitness: de Milon-cirkel

Toen Alex en Romano in 2015 Happy Bodies Lifestyleclubs oprichtten, wilden ze de fitnessbranche eens flink opschudden met een speciale fitnessformule voor mensen met weinig tijd en waar aandacht, klantbeleving en resultaat vooropstaan. Ze kozen voor kleinschalige boutique-achtige fitnessclubs waarin mensen zo efficiënt mogelijk kunnen trainen in de Milon-cirkel. De Milon-cirkel is niet zomaar een fitnesservaring. Het is een volautomatische trainingscirkel die precies op jouw lichamelijke behoeften en capaciteiten is afgestemd. Dit betekent dat je traint zonder het risico op blessures, met constante vooruitgang en een programma dat elke keer weer aan die vooruitgang wordt aangepast, zodat je steeds uitgedaagd blijft zonder over je grenzen te gaan.

Eenvoud en efficiëntie

Het idee van minder tijd besteden en toch resultaten zien, klinkt misschien te mooi om waar te zijn. Maar met de Milon-cirkel is dit precies wat je krijgt. En dat in slechts zes sessies van 35 minuten per maand. Voordat je start, onderga je een intake waarbij de Milonizer, een state-of-the-art apparaat, jouw lichaam snel scant op belangrijke biometrische gegevens. Dit garandeert dat tijdens je training elke machine perfect is afgesteld op jouw unieke lichaamsbouw, conditie en eventuele klachten of blessures. Op die manier kunnen we voor iedereen een trainingsprogramma ontwikkelen, ongeacht leeftijd of fysieke beperkingen. Zo krijgt iemand met enkelklachten bijvoorbeeld specifieke oefeningen die de enkel niet overbelasten, terwijl iemand met heupproblemen oefeningen doet die zijn afgestemd op hun specifieke bewegingsbereik. Dus geen smoesjes meer in 2024! Wij staan klaar om je te begeleiden.

Meer weten?

Ben je klaar om het nieuwe jaar te beginnen met een trainingsroutine die zowel efficiënt als effectief is? Nieuwsgierig hoe ook jij meer energie krijgt door twee keer 35 minuten te trainen per tien dagen, onder begeleiding van je eigen personal lifestylecoach? Ook als lichamelijke klachten hebt? Doe dan de lidmaatschaptest en meld je aan voor een gratis persoonlijk kennismakingsgesprek en rondleiding door de club. Wedden dat je meteen verkocht bent?

Tips & tricks over jouw gezondheid in jouw mailbox

Meld je hieronder aan voor de nieuwsbrief en ontvang gratis handige tips & tricks om jouw gezondheidsdoelen te behalen. Ook ontvang je automatisch een mailtje zodra wij een nieuwe blogpost online zetten!