Lees onze blogs!

Lees onze blogs!

Op deze pagina zijn al onze blogs te lezen! Tips, tricks en de blogs over jouw gezondheid voortaan automatisch in jouw mailbox ontvangen?
arrow-down

‘De fietsrit ernaartoe is nog de grootste uitdaging’

Porgy Franssen is acteur en regisseur, bekend van film, televisie en theater. Fitnessen is zeker niet zijn grootste hobby, maar bij Happy Bodies houdt hij het sporten eindelijk vol. ‘Die 35 minuten trainen, dat is goed te overzien.’

Nooit meer fitnessen

Jaren geleden ben ik gaan fitnessen bij een van de bekende grote fitnessclubs. Ik vond het vreselijk, en na een keer of vier trainen besloot ik nooit van mijn leven meer te gaan fitnessen. Maar ja, je wordt ouder en wil toch een beetje in vorm blijven. Toen ik iets las over Happy Bodies, sprak me dat direct aan. Hun filosofie bevalt me, net als het feit dat je met 35 minuten je hele lijf kunt trainen. Ik ben een keer bij Happy Bodies in Amsterdam Zuid gaan kijken en was direct overtuigd. De sfeer is prettig, het is kleinschalig en het is allemaal heel overzichtelijk. Voor het eerst van mijn leven lukt het me om het sporten vol te houden.

Zwemmen in de gracht

Het enige obstakel wat ik heb om naar Happy Bodies toe te komen, is de afstand. Ik moet een kwartier fietsen om te gaan sporten, dat is eigenlijk mijn grootste uitdaging, ook al is fietsen hartstikke gezond. Ik zie wel een beetje op tegen de winter, maar aan de andere kant: ik zwem elke ochtend om acht uur hier in de Amsterdamse gracht. Dat stukje fietsen in de winter past eigenlijk wel in mijn strategie van kou trotseren.

Bloedhekel aan cardio

Ik ben sinds kort zo’n tachtig procent minder gaan werken, dus ik kan mijn sportsessies goed inplannen. Ik doe twee keer de Milon-cirkel, de ideale combinatie van krachttraining en cardio. Eigenlijk heb ik een bloedhekel aan cardio, maar juist de dingen waar je het meest moeite mee hebt, moet je doen. De Milon-cirkel helpt me daarbij.

Meer weten?

Nieuwsgierig hoe ook jij meer energie krijgt door twee keer 35 minuten te trainen per tien dagen, onder begeleiding van je eigen personal lifestylecoach? Ook als lichamelijke klachten hebt? Doe dan de lidmaatschaptest en meld je aan voor een gratis persoonlijk kennismakingsgesprek en rondleiding door de club. Wedden dat je, net als Porgy, meteen verkocht bent?