Happy Bodies opent haar vijfde vestiging in Alkmaar

Begin september opent Happy Bodies haar inmiddels vijfde vestiging in Alkmaar met een spectaculaire openingsdeal: 1 maand GRATIS fitness. Wij laten je  graag zien wat deze nieuwe manier van sporten voor jou kan betekenen. En overtuigen je graag ook met onze unieke niet-goed-geld-terug-garantie ! Na deze periode wilt u zeker lid blijven van Happy Bodies Alkmaar!

Openingsdeal: claim jouw gratis maandkaart
Woon jij in de omgeving van Alkmaar en wil je op een leuke en laagdrempelige manier starten met sporten? Claim dan vandaag nog 1 van de 100 gratis maandkaarten

Let op: de openingsdeal voor Alkmaar is tijdelijk en uitsluitend online te claimen door slechts 100 personen!

 • Eenvoudig maar toch doeltreffend. Je steekt het pasje in het toestel en deze wordt direct ingesteld op jouw maten en niveau.

  Miranda
 • Sinds 18 januari ben ik bijna 10 kilo VET kwijtgeraakt: ik merk het aan mijn buik (die ik niet meer heb)...

  Daniëlle van Oostdrop
 • We zijn nu een half jaar verder, ik zit inmiddels ruim in fase 3 en ben al 17 kilo afgevallen.

  Saskia Nagel
 • Door de geavanceerde techniek is trainen met de Milon Cirkel een stuk minder blessuregevoelig dan trainen met losse gewichten.

  Gerard
 • Omdat de toestellen worden ingesteld op jouw niveau, is het zelfs voor mij mogelijk om blessurevrij te sporten.

  Martha
 • Een volledige workout, incl. douche in slechts 1 uurtje. Happy Bodies heeft sporten (ook voor mij) leuk & effectief gemaakt

  Richard
 • In 2 rondjes op de Milon Cirkel een volledige work-out voor alle spiergroepen.

  Selma
Miranda Daniëlle van Oostdrop Saskia Nagel Gerard Martha Richard Selma

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.