Start je eigen Happy Bodies franchise club!

Happy Bodies Lifestyleclubs is een nog relatief jonge maar zeer succesvolle speler in de snelgroeiende markt van zogenaamde "boutique fitnessclubs". Door onze jarenlange ervaring en goede kijk op de markt hebben we in korte tijd een aantal zeer goed renderende clubs op weten te starten. In het verlengde hiervan willen we de groei versnellen door ons bewezen totaalconcept via een franchiseformule verder uit te bouwen. Lees ook het artikel in de Body Biz: "Happy Bodies Franchise Hét groeimodel voor de moderne fitnessondernemer".

Ben je op zoek naar een onderscheidend  en succesvol (franchise)concept en/of wil je investeren in een businessmodel met een hoog rendement? 

Neem dan zeker contact met ons op door het invullen van onderstaand formulier. We nemen dan eerst telefonisch contact met je op en nodigen je daarna graag uit op een van onze locaties om samen de verdere mogelijkheden die Happy Bodies je kan bieden te bespreken.


 • * velden zijn verplicht.

 • Eenvoudig maar toch doeltreffend. Je steekt het pasje in het toestel en deze wordt direct ingesteld op jouw maten en niveau.

  Miranda
 • Inmiddels sinds dé 18 januari bijna 10 kilo VET verloren: ik merk het aan mijn buik (die ik niet meer heb)...

  Daniëlle van Oostdrop
 • We zijn nu een half jaar verder, ik zit inmiddels ruim in fase 3 en ben al 17 kilo afgevallen.

  Saskia Nagel
 • Door de geavanceerde techniek is trainen met de Milon Cirkel een stuk minder blessuregevoelig dan trainen met losse gewichten.

  Gerard
 • Omdat de toestellen worden ingesteld op jouw niveau, is het zelfs voor mij mogelijk om blessurevrij te sporten.

  Martha
 • Een volledige workout, incl. douche in slechts 1 uurtje. Happy Bodies heeft sporten (ook voor mij) leuk & effectief gemaakt

  Richard
 • In 2 rondjes op de Milon Cirkel een volledige work-out voor alle spiergroepen.

  Selma
Miranda Daniëlle van Oostdrop Saskia Nagel Gerard Martha Richard Selma

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.