Start je eigen Happy Bodies franchise club!

Happy Bodies Lifestyleclubs is een nog relatief jonge maar zeer succesvolle speler in de snelgroeiende markt van zogenaamde "boutique fitnessclubs". Door onze jarenlange ervaring en goede kijk op de markt hebben we in korte tijd een aantal zeer goed renderende clubs op weten te starten. In het verlengde hiervan willen we de groei versnellen door ons bewezen totaalconcept via een franchiseformule verder uit te bouwen.

Ben je op zoek naar een onderscheidend  en succesvol (franchise)concept en/of wil je investeren in een businessmodel met een hoog rendement? 

Neem dan zeker contact met ons op door het invullen van onderstaand formulier. We nemen dan eerst telefonisch contact met je op en nodigen je daarna graag uit op een van onze locaties om samen de verdere mogelijkheden die Happy Bodies je kan bieden te bespreken.


 • * velden zijn verplicht.
‚Äč

 • Eenvoudig maar toch doeltreffend. Je steekt het pasje in het toestel en deze wordt direct ingesteld op jouw maten en niveau.

  Miranda
 • Door de geavanceerde techniek is trainen met de Milon Cirkel een stuk minder blessuregevoelig dan trainen met losse gewichten.

  Gerard
 • Omdat de toestellen worden ingesteld op jouw niveau, is het zelfs voor mij mogelijk om blessurevrij te sporten.

  Martha
 • Een volledige workout, inclusief douche in slechts 1 uutje. Happy Bodies heeft sporten (ook voor mij) leuk & effectief gemaakt

  Richard
 • In 2 rondjes op de Milon Cirkel een volledige work-out voor alle spiergroepen.

  Selma
Miranda Gerard Martha Richard Selma