Start je eigen Happy Bodies franchise club!

Happy Bodies Lifestyleclubs is een nog relatief jonge maar zeer succesvolle speler in de snelgroeiende markt van zogenaamde "boutique fitnessclubs".

Top 250 snelstgroeiende bedrijven in Nederland 2020

Het Erasmus Centre for Entrepreneurship heeft Happy Bodies begin 2020 uitgeroepen tot 1 van de top 250 snelstgroeiende bedrijven in Nederland. Binnen de fitnessbranche is dit een unieke prestatie. Happy Bodies heeft de ambitie om door te groeien van de huidige  21 naar 50 succesvolle Happy Bodies Lifestyleclubs binnen 5 jaar. 

Ervaren Management Team

Door onze jarenlange ervaring en goede kijk op de markt hebben we in korte tijd een aantal zeer goed renderende clubs op weten te starten. In het verlengde hiervan willen we de groei versnellen door ons bewezen totaalconcept via een franchiseformule verder uit te bouwen.

Lees het artikel over onze franchiseformule in de Body Biz (vakblad fitnessbranche)

Klik op: "Happy Bodies Franchise - Hét groeimodel voor de moderne fitnessondernemer".

Ben je op zoek naar een onderscheidend en succesvol (franchise)concept?

Wil je je club aansluiten bij Happy Bodies of wil je investeren in zo'n succesvolle formule? Neem dan zeker contact met ons op door het invullen van onderstaand formulier. We nemen dan eerst telefonisch contact met je op en nodigen je daarna graag uit op een van onze locaties om samen de verdere mogelijkheden die Happy Bodies je kan bieden te bespreken. Uiteraard zullen wij jouw aanvraag met uiterste discretie behandelen.

 • * velden zijn verplicht.

 

Michel Happy Bodies LisseAl langere tijd ben ik bezig een studioconcept voor de “oudere” doelgroep in de markt te zetten, totdat ik via Jack van Hoof (Milon vertegenwoordiger en directielid Happy Bodies Franchise BV) in contact ben gekomen met Jibbe de Goede, mede-eigenaar van Happy Bodies Lifestyleclubs.

Jibbe en zijn team hebben gedurende het proces volledig commitment getoond en mij ondersteuning verleend. Dit betreft zaken als het delen van informatie, mede beoordelen van verschillende potentiële locaties, tot het geven van advies inzake huurovereenkomsten en gemeentezaken.

Ze denken met je mee inzake financiering vreemd vermogen, hebben contacten bij leasemaatschappijen en begeleiden je verder waar je allemaal tegen aan loopt als startende ondernemer. Het voelde echt als een gezamenlijke effort! Op 1 september jl. is onze 1e Happy Bodies Lifestyleclub geopend.

“Op maandagavond direct na ons openingsweekend hadden we al 122 nieuwe leden ingeschreven met een jaar of twee jarig lidmaatschap! Echt ongelofelijk” aldus een zeer tevreden Michel van Haasteren. Michel van Haasteren Trotse eigenaar van Happy Bodies Lisse

 

Lees hier meer ervaringen van onze franchise nemers

 • Eenvoudig maar toch doeltreffend. Je steekt het pasje in het toestel en deze wordt direct ingesteld op jouw maten en niveau.

  Miranda
 • Sinds 18 januari ben ik bijna 10 kilo VET kwijtgeraakt: ik merk het aan mijn buik (die ik niet meer heb)...

  Daniëlle van Oostdrop
 • We zijn nu een half jaar verder, ik zit inmiddels ruim in fase 3 en ben al 17 kilo afgevallen.

  Saskia Nagel
 • Ik vind het heel leuk om vaak te trainen. Vooral ook om het resultaat te zien bij de metingen (ook thuis via de app).

  Hanna
 • Door de geavanceerde techniek is trainen met de Milon Cirkel een stuk minder blessuregevoelig dan trainen met losse gewichten.

  Gerard
 • Omdat de toestellen worden ingesteld op jouw niveau, is het zelfs voor mij mogelijk om blessurevrij te sporten.

  Martha
 • Een volledige workout, incl. douche in slechts 1 uurtje. Happy Bodies heeft sporten (ook voor mij) leuk & effectief gemaakt

  Richard
 • In 2 rondjes op de Milon Cirkel een volledige work-out voor alle spiergroepen.

  Selma
Miranda Daniëlle van Oostdrop Saskia Nagel Hanna Gerard Martha Richard Selma